Всички колекции на Orange Toys са с най-високо качество, достъпна цена и уникален дизайн. Професионалният екип от дизайнери, маркетинг и продуценти постоянно идва с най-добрите и креативни идеи, които се вграждат в продуктите на Orange Toys. Играчките могат да бъдат с различен размер и цвят, но ние силно вярваме, че те трябва да бъдат добри. Това е нашата мисия - да донесете доброта на децата и да видите техните щастливи усмивки и положителни емоции в замяна. Всеки етап от създаването на играчка, от идеята до производството, се извършва в съответствие с най-високите стандарти за качество и безопасност. Ние поемаме голяма отговорност за нашата работа, защото нашите клиенти са деца и, разбира се, техните родители.
Orange Company е на пазара за меки играчки повече от десетилетие. Ние вярваме, че всяка стъпка в създаването и производството на нашите продукти е важна.
Нашият фокус е върху спазването на закона за безопасност на труда и условия на труд в заводите, произвеждащи продукти Orange.
Нашите задължителни и редовни проверки на производствените съоръжения премахват детския труд и несправедливите условия за заплащане на жените работници. Нашата цел е да създадем висококачествени играчки и да направим всичко възможно, да се съобразят с условията за производство на висок стандарт.
Orange Company предлага както продукти с висока производителност, така и висококачествено обслужване, за да задоволи изискванията на клиентите.
Ние се стремим да синергизираме високо качество, нуждите на клиентите и пазарните тенденции. Високият процент на завръщащите се клиенти е доказателство, че тази стратегия се отплаща.
През цялата година екипът на Orange разработва нови продукти, уникални колекции и актуализира гамата от съществуващи продукти. Това дава на клиентите на Orange Company предимство на пазара, което се отразява в динамичната търговия и постоянното нарастване на продажбите.
Всяка играчка има собствено име, характер и история.
Orange Toys са създадени да карат хората да се усмихват.
Удоволствие е да създаваш приятелство и да играеш с Orange Toys.
Orange Toys не са просто играчки. Рецептата им е уникален стил, сантименталност и много мекота, доброта и нежност. Нещо повече, безусловната способност и готовност не само да правите бизнес, но и да донесете удоволствие. Вярваме, че само по този начин е възможно да направим света малко по-добър!